Tel: 079751900


Despre noi

Un spatiu curat inseamna sanatate fizica si mintala. Activitatea sau traiul intro ambianta unde totul straluceste de curatenie te face cu siguranta mai optimist, fericit si productiv.  Noi suntem o echipa tanara de profesionisti dornici sa preia toate sarcinile care tin de asigurarea curateniei in locuinta Dvs. Scopul nostru este sa oferim cele mai bune servicii de curatenie la cele mai rentabile preturi si sa cream impreuna cu Dvs o relatie de lunga durata. Noi asiguram servicii profesionale de curatenie in zona orasului Chisinau. Suntem axati pe servicii de curtenie in complexurile rezidentiale –case, vile, apartamente si birouri cu o suprafata maxima de 200 mp.

Un client satisfacut de rezultatul muncii noastre  este o prioritate pentru noi . Iata de ce, suntem unica firma de curatenie din Chisinau care ofera:


Economie - preturi competitive pentru servicii de curatenie profesioniste

Noi stim ca va doriti casa curata, dar la un pret acceptabil. Pentru asta am stabilit cele mai bune preturi, pe care le puteti calcula chiar dvs.  Ecomomisiti nu doar bani, ci si timp, estimand costul comenzii online. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de curatenie si noi iti garantam calitate la preturi excelente.

Sanatate- echipament modern si solutii profesionale de igienizare

Pentru a obtine o curatenie ideala este nevoie de echipament si solutii profesionale. Noi utilizam echipament  HEPA- Kirby, Karcher sau Ghibli- perfecte pentru inlaturarea oricarei surse de alergeni. Si pentru ca o casa curata este cea dezinfectata, noi folosim solutii profesionale de dezinfectie care vor omora toti microbii.

 

Confort- Lucram rapid si calitativ

Cu noi procesul de curatenie a casei este o placere. Echipa noastra lucreaza rapid, dar calitativ, efectuand intrun timp rezonabil toata gama de servicii solicitate. In general, durata executarii seriviciilor de curatenie depinde de suprafata casei. Astfel, curatenia generala intrun apartament cu o odaie poate dura 2-3 ore, ajungand la 6-7 ore pentru locuintele cu suprafete mari.

 

Siguranta- servicii sigure de curatenie         

Sa-ti lasi casa in mainele altcuiva poate parea o adevarata provocare. Cu ServiceMagic poti fi sigur ca lucurile tale sunt in siguranta pe durata efectuarii serviciilor de curatenie. Angajatii nostri sunt nu doar buni profesionisti, ci si persone fara antecedente penale.  Cu noi puteti fi sigur ca veti avea casa curata si in siguranta.

 

100% banii inapoi - returnare costului daca nu esti satisfacut de calitatea serviciului

Pare neverosimil, dar e adevarat. Daca nu esti multumit de calitatea serviilor prestate, noi mai executam inca o data serviciile de curatenie. Daca nici asa nu esti satisfacut de rezultat, atunci iti returnam 100% valoarea comenzii plasate. Cu noi curatenia este la cele mai inalte standarte.

Pentru noi fiecare client este foarte important. De aceea garantam atitudine responsabila si profesionsita pentru toate comenzile plasate pe website. Noi suntem aici sa va oferim servicii de curatenie rapide, calitative si sigure la cele mai accesibile preturi.

Echipa noastra

Coordonator de proiecte: Oleg C.

Activitatea din domeniul prestarii serviciilor  de curatenie este una foarte solicitanta si necesita mult efort. Dar rezultatul ne bucura intotdeuna- client satisfacuti, care revin la noi ori de cate ori au nevoie de servicii de curatenie.  Am invatat sa ne tratam clientii cu mult respect si servicii la cel mai inalte standarte.  Si cred ca reusim sa le oferim  de fiecare data o exeperienta placuta. 

 

Relatii cu clientii: Valentina B.

Este foarte important sa oferi nu doar cele mai bune solutii, ci si in cel mai scurt timp posibil. Clientii apreciaza mult rapiditatea cu care preluam comenzile si le executam.  Acest fapt ne deosebeste de multi alti prestatori de servicii de curatenie din orasul Chisinau.

Servicemagic.md

str Nadejda Russo 2/2

Chisinau 2068

R.Moldova

+37322903805

+373 79751900

+373 79351789