Tel: 079751900

FAQ

Cum fac comanda?

   ServiceMagic a simplificat la maximum procesul de comandare a serviciilor de curatenie. Uite aici. Acum este foarte usor sa plasezi o comanda. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi numarul de camere si serviciile aditionale.

   Apasa “Finalizeaza comanda” si completeaza campurile cu  datele tale si modalitatea  optima de plata. Aceasta este tot. Noi preluam comanda de aici. Astfel, in doar 20 de secunde obtineti o estimare de pret si plasezi comanda. 

Ce se intampla dupa ce plasez comanda?

   Dupa ce ai facut comanda, echipa noastra verifica serviciu solicitat si revine cu un apel telefonic pentru a concretiza detaliile comenzii.

Cand platesc pentru serviciu de curatenie?

   ServiceMagic iti pune la dispozitie cateva modalitati de plata. Poti achita serviciul atunci can plasezi comanda prin transfer bancar sau cu cardul de credit. O alta optiune este plata cash dupa executarea serviciilor de curatenie solicitate. Nu incheim niciun fel de contract, astfel ca esti liber sa anulezi oricand comanda.

Ce include serviciul de curatenie?

   Orice serviciu de curatenie solicitat include un pachet standart de servicii la care puteti adauga si altele optionale. Pachetul standart:

Aspirare pardoseala

Spalare pardoseala - parchet, gresie,etc

Debransare gunoi

Igienizare grupului sanitar

Igienizarea bucatariei

Stergerea prafului

La alegere, puteti comanda si alte servicii optionale:

Spalare rufe

Spalare fotolii

Spalare frigider

Spalare covor

   La cerere, putem modifica standartul nostru cu alte servicii care nu sunt specificate aici. Pentru mai multe detalii accesati pagina “Servicii”.

Cum se calculeaza pretul?

   Noi stabilim pretul in dependenta de numarul de camere, si nu in baza orelor de lucru. In primul rand, este mult mai usor pentru fiecare client sa calculeze costul serviciului. In al doilea rand, nu trebui sa presupui cat timp va lua curatenia si sa estimezi un pret per ora. Tot ce trebuie sa faci, este sa selectezi numarul de camere si alte servicii aditionale si obtii imediat un pret estimativ pentru serviciul solicitat.

*Evaluarea exacta a pretului se face la fata locului, in functie de dificultatea lucrarilor.

Ce este 100% garantie banii inapoi?

   Daca nu esti satisfacut de calitatea serviciului prestat, contacteaza-ne. Echipa noastra va efectua absolut gratis inca o data serviciile de curatenie.

   Daca nici dupa asta nu esti multumit, noi iti returnam 100% valoarea omenzii plasate.

   Trebuie sa am echipamentul si solutiile de igienizare necesare atunci cand veniti sa faceti curatenie?

   Nu- noi aducem tot ce e necesar pentru curatarea si dezinfectarea locuintei tale. Vestea buna este ca noi folosim doar produse ecologie, inoffensive atat pentru sanatatea ta, cat si a animalelor de companie.

Trebuie sa fiu prezent cand se efectueaza serviciile de curatenie?

   Sigur ca nu! Noi angajam nu doar buni profesionisti, ci si persoane de incredere, fara antecedente penale. Scopul nostru este sa devii clientul nostru fidel. Deci oferim cele mai sigure servicii de curatenie.Este alegerea proprie sa supreveghezi sau nu procesul de curatenie.

Cat timp dureaza sa-mi faceti curatenie in casa?

   Timpul de lucru depinde de numarul de camera si de dificultatea lucrarilor. Curatenia generala intro garsoniera poate dura 2-3 ore si pana la 6-7 ore intrun apartament cu o suprafata mare. In cazul vilelor, lucrarile de curatenie pot dura chiar si 8-9 ore. Conatcteaza-ne prin telefon or e-mail pentru a obtine un raspuns exact in dependent de necesitatile tale.

Cum anulez comanda?

   Noi suntem flexibili. Doar telefoneaza-ne sau expediaza-ne un email pentru a ne informa si noi iti intoarcem banii.

Ce zone acoperiti?

   ServiceMagic presteaza servicii profesionale de curatenie in raza orasului Chisinau. Serviciile noastre sunt destinate persoanelor fizice care detin case, apartamente, vile, garsoniere. Deasemnea putem efectua servicii de curatenie in birouri care nu depasec suprafata totala de 200mp.

Este pretul afisat la “Genereaza comanda” unul final?

   Nu, acesta este un pret estimativ. Pretul final se stabileste la fata locului, in dependenta de dificultatea lucrarilor.