Tel: 079751900


Servicii curatenie suplimentare

Curatare covoare

Curatare covoare, curatare mocheta  la domiciliu

Acum nu mai este nevoie sa te deplasezi la centrele de curatare chimica pentru ca poti beneficia de acest serviciu la tine acasa. Curatarea chimica este un procedeu simplu prin care se indeparteaza toata murdaria si petele de pe covoare, redand acestora culoarea initiala. Lucrarile dureaza putin, iar rezultatul te va surpinde-un covor curat, fara nicio pata, care arata ca nou.

Cum se curata chimic covorul?

Sunt doua tehnici prin care covoarele, mocheta sau oricare alta suprafata tapisata pot fi curatata: injectie-extractie, altfel zis curatare umeda sau cu spuma activa, numita si curatare uscata.

Metoda injectie-extractie este cea mai eficienta si cel mai des folosita de firma noastra de curatenie. Pentru a curata astfel covoarele noi utilizam aspiratorul cu injectie-extractie de la KARCHER.

Acest tip de aspirator permite efectuarea a doua actiuni concomitent: injectia, si anume pulverizarea apei in care s-a adaugat solutia speciala de curatare si extractia, adica aspirarea apei murdare din covor. Fiind un aspirator foarte puternic, acesta reuseste sa absoarba 80%-90% din apa pulverizata, astfel ca covorul ramane aproape uscat. a apei murdare din covor. Fiind un aspirator foarte puternic, acesta reuseste sa absoarba 80%-90% din apa pulverizata, astfel ca covorul ramane aproape uscat.

Probabil va intrebati daca se reuseste scoaterea tuturor petelor. Da, pentru ca cele foarte rezistente sunt scoase manual prin frecare sau cu utlizarea unui echipament special cu monodisc care freaca suprafetele in profunzime. Impreuna cu petele se extrage tot praful si murdaria din covor. Acolo unde petele persista se insista cu un periaj manual pana la disparitia acestora. Peste doar 1-2 ore covorul este uscat si poate fi  utilizat.

Specialistii recomanda spalarea chimica a covoarelor o data la sase luni. In acest fel veti fi sigur ca covorul Dvs. nu este o sursa de infectii si va veti bucura de aspectul placut pentru mult timp inainte.

Tarife curatare chimica covor, mocheta - 18-25 lei m2

Tarifele includ costul echipamentelor de lucru, costul solutiilor de curatare si detergentilor utilizati, salariul angajatilor, supravegherea activitatii, transportul in raza mun. Chisinau.  Nu percepem TVA.

Acestea sunt preturile de pornire, estimarea exacta a costului se face la fata locului de catre managerul firmei si este GRATUITA.

Deplasarea in suburbiile Chisinaului se tarifeaza suplimentar cu 50 de Lei.  Comanda minima este de 450 de lei.