Tel: 079751900


Servicii curatenie suplimentare

Curatare geamuri

Curatare geamuri

Un spatiu straluceste de curatenie cu adevarat atunci cand si geamurile sunt curate. Indiferent de timpul de afara, geamul trebuie sa permita razelor de soare sa patrunda in incapere si sa-ti lumineze ziua.

Serviciul nostru de curatat geamuri este prestat atat in incaperile rezidentiale, cat si comeriale sau in spatiile de oficii. Spalarea geamurilor nu se efectueaza doar cu o carpa si un spray. ServiceMagic are in dotare echipament special de la Karcher care permite spalarea corecta si calitativa a oricarei suprafete din sticla.

Noi lucram doar cu solutii profesionale de curatare geamuri care au un puternic efect antistatic. Asta inseamna ca praful si mizeria nu se vor lipi de geamul dvs inca mult timp inainte.

 Cum are loc procesul de curatare a geamurilor?

- se aspira de praf geamul si toata tamplaria PVC;

-se curata PVC-ul interior - exterior de grasimi;

-se  aplica  solutia pe geam;

-se curata solutia cu aparatul pentru geamuri de la Karcher;

-se spala si se sterge definitiv toata tamplaria PVC

Curatam cadrul ferestrelor, pervazul, stergem si curatam zonele metalice si indepartam praful si cleiul. In cazul curatarii gemurilor dupa reparatie lucrarile sunt mai anevoiase si dureaza mai mult timp.

Preturi pentru curatare geamuri Chisinau:

Spalarea ferestrelor, vitrinilor- de la 20 lei m2

Spalarea ferestrelor dupa reparatii- de la 25 lei m2.

Tarifele includ costul echipamentelor de lucru, costul solutiilor de curatare si detergentilor utilizati, salariul angajatilor, supravegherea activitatii, transportul in raza mun. Chisinau.  Nu percepem TVA.

Acestea sunt preturile de pornire, estimarea exacta a costului se face la fata locului de catre managerul firmei si este GRATUITA.

Deplasarea in suburbiile Chisinaului se tarifeaza suplimentar cu 50 de Lei. Comanda minima este de 450 de lei.