Tel: 079585205

   Intimitatea Dvs este foarte importanta pentru noi. In consecinta, ne-am dezvoltat aceasta politica pentru ca sa intelegeti cum vom colecta, folosi, comunica si dezvalui informatiile cu caracter personal. In continuare este expusa politica noastra de confidentialitate.

 

   Inainte sau la momentul colectarii informatiilor personale vom identifica scopul pentru care informatiile sunt colectate.

 

   Vom colecta si folosi informatiile cu caracter personal exclusiv cu scopul de a realiza obiectivele specificate de noi si pentru altele compatibile cu acestea. Aceasta nu se va intampla daca nu vom obtine consimtamantul persoanei in cauza sau conform legislatiei in vigoare.

 

   Vom pastra informatiile cu caracter personal doar atata timp cat va fi necesar pentru indeplinirea acestor obiective.

 

   Vom colecta informatii personale prin mijloace legale si corecte si, dupa caz, cu instintarea sau acordul persoanei in cauza.

 

   Datele cu caracter personal trebuie sa fie relevante pentru obiectivele in care urmeaz─â sa fie utilizate si in masura necesara pentru aceste scopuri trebuie sa fie corecte, complete si curente.

  Vom proteja informatiile personale impotriva pierderii sau furtului prin masuri de siguranta rezonabile, precum si accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea acestora.

 

  Vom pune la dispozitia clientilor informatii usor accessibile despre politicile si practicile noastre referitoare la gestionarea informatiilor personale.

 

   Ne-am angajat sa ne dezvoltam afacerea noastra in conformitate cu aceste principii, pentru a va asigura ca, confidentialitatea informatiilor cu caracter personal sunt protejate si mentinute.