Tel: 079585205

Termini si conditii de utilizare a website-ului www.servicemagic.md

 

1.Termeni
   Accesand acest website, Dvs sunteti de accord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestuia, cu toate regulamentele si legile aplicabile si sunteti  de accord ca purtati responsabilitatea pentru respectarea oricarei legi locale aplicabile.

   Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site web sunteti rugat sa parasiti site-ul.
Toate materialele de pe acest site web sunt protejate de legile copyright si legislatia in vigoare. 

 

2. Utilizare licenta

   Ca utilizator aveti permisiunea sa descarcati temporar o copie a materialelor (text sau informatie grafica) de pe website-ul www.servicemagic.md pentru uz personal, dar nu commercial. Aceasta este un drept acordat de licenta, si nu un transfer de titlu. Aceasta licenta nu include:

• modificarea sau copierea materialelor;
• utilizarea materialelor in scop comercial sau pentru orice afisaj public (comercial sau non-comercial);
• dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate asupra materialelor de pe site-ul web;
• dreptul de transfera orice material catre o alta persoana sau un alt server.
   Aceasta licenta este anulata automat daca incalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliata de catre ServiceMagic in orice moment. Dupa terminarea vizualizarii acestor materiale sau la incetarea acestei licente, trebuie sa distrugeti orice material care este in posesia Dvs, fie in format electronic sau tiparit.

 

3. Act de renuntare

   Materialele de pe ServiceMagic  sunt furnizate "ca atare". ServiceMagic nu ofera nicio garantie, explicita sau implicita, si prin prezentul, renunta si neaga orice alte garanii, inclusiv, fara limitare, garantii sau conditii implicite de vandabilitate, sau non-incalcarea proprietatii intelectuale sau alta incalcare de drepturi. In plus, ServiceMagic nu garanteaza acuratetea sau exactitatea materialelor utilizate de pe site-ul sau sau a materialelor de pe site-urile terte.

 

4. Limitari
   ServiceMagic nu este responsabil pentru orice dauna (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderea de date sau profit sau ca urmare a intreruperii activitatii) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul servicemagic.md, chiar daca ServiceMagic a fost notificat oral sau in scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

 

5. Revizuiri si Erata
   Materialele care apar pe site-ul www.ServiceMagic.md pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice.

   ServiceMagic nu garanteaza ca toate materialele de pe site-ul sau sunt corecte, complete sau actualizate.

   ServiceMagic poate efectua schimbari in materialele continute pe site-ul sau, in orice moment, fara o notificare in prealabil. Oricum, ServiceMagic nu-si asuma angajamentul de actualiza informatia de pe site.

 


6. Link-uri
   ServiceMagic nu a revizuit toate site-urile cu linkuri spre site-ul sau de Internet si nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricarui link catre siteul sau nu implica aprobarea directa a ServiceMagic.

   Utilizatorul este direct responsabil pentru accesarea a astfel de site-uri web.

 

7. Termeni site-ului de utilizare a modificarilor

   ServiceMagic poate revizui acesti termeni de utilizare pentru site-ul sau, in orice moment, fara a anunta in prealabil.

   Prin utlizarea acestui site, va obligati sa fiti de acord cu versiunea curenta a acestor Termeni si Conditii de utilizare.

 

8. Politica de preturi

   ServiceMagic isi reserve dreptul de a reevalua pretul final inainte sau dupa finalizarea lucrarilor de curatenie.

 

 

9. Legea in vigoare
   Orice plangere cu privire la activitatea ServiceMagic este solutionata in conformitatea cu legile Republicii Moldova in vigoare.